|          

Office

Benvinguts a TELEVISIÓ LA SELVA

Sample image

Televisió LaSelva

La televisió que parla de tu

Televisió LaSelva és la primera televisió comarcal de la comarca de la Selva amb emissió per TDT. El nou mitjà de comunicació comarcal a través de la TDT i Internet amb continguts informatius, culturals, esportius, divulgatius i d'entreteniment. Televisió La Selva neix al 2022, però compta amb més de 15 anys d'experiència dels seus membres fundadors en el desenvolupament de mitjans locals de televisió i ràdio arreu de Catalunya. Un model de mitjà basat en el servei públic, la qualitat, i la proximitat per a tots els municipis de la comarca i els seus habitants.

La Selva 24 hores al dia i 7 dies a la setmana. Som una televisió local i comarcal que recorre tots els municipis de La Selva amb una programació dinàmica i moderna basada amb els continguts informatius i divulgatius 100% de proximitat i les retransmissions en directe. Un nexe d'unió a la comarca a través d'una plataforma audiovisual (TDT, Internet i Xarxes Socials) amb tota l'actualitat local dels municipis: la cultura, la societat, l'esport, les entitats i l'emissió en directe d'esdeveniments.

Televisió LaSelva ofereix una programació local i comarcal destinada als 26 municipis de la Comarca de La Selva.
Televisió LaSelva emet a través del canal 46 de la TDT a la comarca de La Selva. Els nostres espectadors, d'edat diversa i amb interessos plurals, poden gaudir d’una oferta de continguts informatius, programes d’esports, cultura, política, espais d’entreteniment, cuina local, magazíns i entrevistes a tots protagonistes de l’actualitat.

Televisió LaSelva és el canal representant de La Xarxa de Comunicació Local i Televisions Digitals Independents (TDI) a La Selva. Això implica que difon continguts al conjunt del país a través d'una trentena de televisions de proximitat de Catalunya i més de 200 emissores de ràdio.